Set & Sket

Velkommen i Turup

Flisebelægning

De gamle fliser der lå ved Brugsen er taget op og er nu lagt foran skuret på legepladsen, der hvor bordene normalt er placeret om sommeren.

Arbejdet blev udført i weekenden 30. og 31. maj 20015 af Myllerup Entrprenør og med hjælp fra frivillige.

Alt gik efter planen og dygtigt udført.

 

Det første arbejdshold

Efter afgravningen blev der blev kørt sand på arealet

Allan lægger den sidste flise

Græsset blev gravet af.

Så er fliselæggerne igang

Kanterne ordnes

Projektet var færdig søndsg middag klokken 12.00 og der blev herefter afsluttet med en gang snitter, fremstillet af Hanne Hansen og Ingelise Nielsen.

Fisketuren i 2014

Blev afholdt den 21. september og gik igen i år til Børges Put & Take. Vi var 14 fiskere og der blev fanget ialt  fisk .

Der var 14 forventningsfulde lystfiskere, der tog med en bus fra Turup klokken 9.00 søndag morgen. Bussen var sponsoreret af H C Biler i Haarby og det var som sædvanlig Jens Nielsen der styrede bussen behageligt og sikker ud og hjem.

Vi startede med morgenkaffe og rundstykker.

Det blev en utrolig hyggelig tur med højt humør og dejligt vejr, årstiden taget i betragtning. Da Børge tog imod os, var han i vældig godt humør. Men Børge mente også, at det kunne blive svært at fange fiskene for tiden, på grund af den høje vand- og lufttemperatur. Han fik også til dels ret, det var svært at få regnbueørrederne til at bide på krogen. Der blev ellers forsøgt med mange forskellige fiskemetoder, så som Pawerbait, orm, spinner, blink, fluer m.m., men lige meget hjalp det. Der var rigtig mange fisk, men de stod bare stille eller svømmede dvaske rundt i søerne.

Helt tomhændet kom vi dog ikke der oppe fra. Det blev til i alt 11 regnbueørreder, hvoraf et par stykker ikke blev fanget helt reglementeret, men sponsoreret af Børge. Depot Vestfyn ved Claus Bredning havde skænket 2 gaver, som der var mulighed for at vinde. Den ene præmie blev givet til den der fangede den første fisk og det blev Henning Hansen, Sønderby. Den anden præmie blev vundet af Ulla Clemmensen, Turup for den største fisk.

Her de heldige vindere

Du kan også følge os på Facebook-gruppen

"Hvad sker der i Turup"